Email Marketing Voor Uw Website Of Webshop

Emailmarketing zorgt ervoor dat U op een gemakkelijke en relatief goedkope manier aan extra klanten komt, want in vergelijking met Adwords en Facebook advertising is dit een goedkope adverteermogelijkheid.
​Het enige wat U nodig heeft is onze software, een hostingpakket met domeinnaam en een stukje tijd om een nieuwsbrief op te maken en te versturen.

Bij de meeste emailproviders betaald U per 1000 verstuurde nieuwsbrieven per maand al snel een tien euro per maand; Onze software verdient zich al meteen terug in 5 maanden maal 1000 nieuwsbrieven!

Simpel:
Eenmalig een of meerdere gebruikersgroepen aanmaken, een leuke nieuwsbrief opstellen, de emailadressen invoeren via Csv of Tekst bestand (of handmatig), en de tijd van verzending instellen of direct versturen.
Dat is alles. Uw bereik zal groot zijn en uw klanten zullen via de link of links in de nieuwsbrief naar Uw bedrijf, website of webshop of product gaan.

Voortgang:
Vervolgens ziet u via de statistieken:
• Hoeveel mails zijn er verstuurd.
• Hoeveel ontvangers hebben de mail geopend.
En belangrijk: Hoeveel ontvangers hebben er in de mail op een link geklikt.

Technische Functies:
• Mails worden in batches van een (X aantal % van het totaal te versturen aantal) mails verstuurd; Dit om problemen mbt. spam te voorkomen,  en ophoping op het hostingpakket cq de server te verlagen, plus de verwerking beter te regelen.
• Verzonden mails kunnen in de spambox terechtkomen wanneer Uw domeinnaam, hostingpakket, server of uw emailadres al ergens bekend staat als spam adres; Voor andere mailproviders (bijvoorbeeld hotmail en live mail) dient u vaak eerst authoriteit op te bouwen en te laten zien dat u betrouwbaar bent als mail verstuurder. Hier is helaas niets wat wij kunnen doen. U kunt in plaats van de gewone Php Mail functie van uw hositngpakket cq server dan de SMTP gegevens van uw hostingpakket of server gaan gebruiken, of u kunt versturen door gebruik te maken van de Google SMTP servers.
• U verstuurd altijd vanaf het emailadres van waaruit het systeem is geinstalleerd.